tira houses

Ремонтни дейности и услуги

Ремонтните дейности и услуги включват изграждане/подновяване на покривни конструкции, изолации, шпакловки и замазки, поставянето на плочки, фаянс, теракот, гранитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки, боядисване, лепене на тапети, монтаж на контакти, ключове за осветление, осветителни тела, монтаж на преходни лайсни, корнизи, первази и много други.

Изграждане/подновяване на покривни конструкции

Покривите които изграждаме ние, са скатни покриви с различни наклони, изпълнени от дървена конструкция, при стриктно спазване технологията на полагане и защита.

Покривни покрития

Разнообразието от покривни покрития е голямо – керамични керемиди, битумни покрития, стоманени листи от черни и цветни метали и др.

Керамични керемиди

Произвеждат се от глина, чрез изпичане при висока температура, което ги прави много издържливи на променливите атмосферни условия.

Времето за експлоатация е над 50 години. Изискват минимален покривен наклон от 27 градуса при скатове с дължина до 9 м. и поне 31 градуса при скатове по-дълги от 9 м.

Метални керемиди

Средното тегло, което предлагат повечето производители е около 4,5 кг/кв.м., което ги превръща в по-лека и по-евтина носеща конструкция.
Употребата на металните керемиди все повече се увеличава във времето, което се дължи на продължителния им период на използване и тяхната издръжливост при всякакви атмосферни условия.

Отличителна черта на металните покриви е бързият и лесен монтаж, който не се влияе от климатичните условия. Наклонът на покрива, при който могат да бъдат монтирани металните керемиди е между 12 и 90 градуса.

Битумни керемиди

Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и с основа стъклен воал 8,5 – 17 кг./кв.м. Подходящи са за изпълнение на покриви с наклони от 12 до 90 градуса.

Цените се формират взависимост от изискванията на клиента, вида на ремонта и/или услугата.

TIRA HOUSES

Изпълнение до
„груб строеж“

ЦЕНИ ОТ 280 ЕВРО/КВ.М.

TIRA HOUSES

Изпълнение до
„ключ“

ЦЕНИ ОТ 640 ЕВРО/КВ.М.

TIRA HOUSES

Ремонтни дейности
и услуги